TRÄNING

Alla är olika och vill kunna träna på olika sätt. Därför har vi tagit fram ett koncept där alla ska kunna få tillgång till rolig träning på sina egna villkor. Vi hjälper dig att komma i balans med din träning och även kost om du så vill.
Självklart ska träningen ske under trivsamma former och vi hoppas att du ska ha stor nytta och nöje hos oss, vem du än är!

GYMTRÄNING

Styrka, balans och kondition är grunden för både fysiskt och psykiskt välmående. vårt gym har vi ett fantastiskt utbud av gymmaskiner och du kan variera träningen hur mycket du vill. Hammer Strength och Life Fitness kommer ta din träning längre än någonsin.

BOXERCISE OCH PT-BOX

Boxning är en extremt kul sport, konditionsmässigt och styrkemässigt. Alla tycker inte att det är kul att lyfta, det är bara så det är. Det kommer ej finnas klasser för boxning, men alla är välkomna att utnyttja vår fina kamsportsdel. Vill man, finns en boxningsinstruktör att boka pt-pass med. Fråga mer i reception för mer information. 

REHABTRÄNING

Våra träningskonsulter kommer även kunna hjälpa dig med dina specialbehov som du kan ha i samband med skada eller sjukdom. Prata med oss i receptionen för att få hjälp att lägga upp ett program.    

KOSTRÅDGIVNING

Vi har även kvalifikationer som kostrådgivare. Har du frågor, tveka inte att ställa dem till oss.